2020-07-07 16:55

Viorica Dăncilă se RĂZVRĂTEȘTE. Consilierul impus de Dragnea, DAT AFARĂ din Guvern

 |  15:34
Viorica Dăncilă se RĂZVRĂTEȘTE. Consilierul impus de Dragnea, DAT AFARĂ din Guvern

Viorica Dăncilă se desparte de Anca Alexandrescu, consilierul pe care Liviu Dragnea i l-a impus premierului, au declarat surse politice pentru HotNews.

Aflată la festivitățile organizate cu prilejul Zilelor Comunei Nucet, premierul Dăncilă a confirmat că se desparte de consiliera sa onorifică, susținând că nu este în conflict cu Liviu Dragnea și că „trebuie să intensificăm comunicarea”. „Nu este niciun conflict între mine și liderul PSD, discutăm. Nu e un conflict. Suntem în campanie și e bine să avem o bună comunicare de la partid. De la Guvern trimitem toate actele necesare și trebuie să intensificăm comunicarea pe partid și apreciez comunicarea Olguței Vasilescu, dar trebuie să întărim echipa. Trebuie să intensificăm comunicarea”, a spus Dăncilă, întrebată de motivele deciziei de a nu mai colabora cu Alexandrescu.

Anca Alexandrescu a fost numită, în februarie 2018, de premierul Viorica Dancila în postul de consilier onorific, post neremunerat, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial. Era al doilea om de încredere plasat de Liviu Dragnea lângă Dăncilă, după Darius Vâlcov. Anca Alexandrescu se ocupa până atunci de imaginea lui Liviu Dragnea. Anca Alexandrescu a colaborat în trecut și cu alți lideri PSD, precum Adrian Năstase si Victor Ponta, dar si cu Sorin Oprescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz