2020-08-06 04:26

Viorica Dăncilă transmite FERM: ”Nu susținem un mandat pentru Laura Kovesi!”

 |  21:20
Viorica Dăncilă transmite FERM: ”Nu susținem un mandat pentru Laura Kovesi!”

Viorica Dăncilă a declarat că PSD nu susține un mandat pentru Laura Codruța Kovesi în funcția de procuror european, subliniind că atunci ”când există suspiciuni”, trebuie mai întâi să se lămurească situația, făcând referire la dosarul deschis de Secție Specială pe numele fostului procuror-șef al DNA. De asemenea, președinta PSD a spus că Luminița Odobescu, ambasadorul României la Uniunea Europeană, va vota împotrivă.

”Nu susținem un mandat pentru Kovesi, nu susținem pentru că mi se pare o abordare firească, când există suspiciuni asupra oricărui om indiferent pentru postul pentru care candidează, trebuie mai întâi să se lămurească situația”, a spus Dăncilă.

Întrebată cum va vota joi Luminița Odobescu, ambasadorul României la Uniunea Europeană, Viorica Dăncilă a subliniat că împotrivă.

Președinția finlandeză a Consiliului Uniunii Europene „vrea să testeze” joi, în Consiliul COREPER, o eventuală susținere a candidatei românce Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european, au declarat surse pentru HotNews.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-18Parerea ta...

JIGANIE OLTENEASCA
19 Sep 2019

Prostul se cunoaște după râs și mers dar si după vorba si munca . Formează o echipa de lucru alcătuită din 3 romanian. Rezultat final : Unul fura ca un dobitoc , altul doarme ca un nesimțit iar celalalt muncește mult si prost.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz