2020-04-07 13:57

Viorica Dăncilă, un nou SEMNAL către Tăriceanu: ”Alegerea este a lor!”

 |  20:39
Viorica Dăncilă, un nou SEMNAL către Tăriceanu: ”Alegerea este a lor!”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, la Suceava, ca sunt in ambele partide de la guvernare „ministri care trebuie sa plece” si ca PSD isi doreste sa continue guvernarea cu ALDE. Remanierea va avea loc în septembrie.

”Noi nu ne dorim sa iasa ALDE de la guvernare, nu ne-am dorit niciodata, dar alegerea este a lor. Ne dorim sa ramanem alaturi de ALDE) pentru ca romania are nevoie de stabilitate si atat PSD cat si ALDE trebuie sa realizeze asta. Am venit impreuna cu programul de guvernare si avem aceasta datorie fata de romani sa ne tinem de cuvant si sa facem ce-am promis pentru ca aceste promisiuni au fost ale coalitiei.

Nu facem evaluarea ministrilor in functie de partid, ci de activitatea pe care au desfasurat-o. Nu am terminat evaluarea si o discut cu partenerii. Nu cred ca daca vin in spatiul public si il spun asta va fi benefic pentru continuarea acestei coalitii. Eu cred ca trebuie sa lamurim lucrurile in coaltiie. Avem in ambele partide ministri care trebuie sa plece si care trebuie sa ramana, dar tb sa le stabilim in interior.

E firesc ca aceasta coalitie sa aiba 2 candidati? Eu stiu ca e firesc ca PSD sa aiba candidat la prezidentiale, nu pot sa spun in numele alde, dar eu stiu ca psd tb sa aiba candidat, ptr ca a fost un partid de 23%, acum a urcat in sondaj, daca alde vor sa sustina candidatul psd, ne-am bucura, altfel, este vointa lor si o sa respectam” a declarat Viorica Dăncilă la Suceva.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-14

GALERIE MEDIA


In legatura cu acest articol...

DEMITERI de ultimă oră: Dăncilă a renunțat la doi funcționari importanți din MAI

Deputatul-MITRALIERĂ îl FACE PRAF pe Tăriceanu: ”Cred că a avut o zi PROASTĂ!„
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine