2020-08-07 01:37

Viorica DĂNCILĂ:„Sunt mulți colegi din ALDE care au ales să rămână alături de PSD!”. Ce le transmite premierul acestora

 |  20:35
 Viorica DĂNCILĂ:„Sunt mulți colegi din ALDE care au ales să rămână alături de PSD!”. Ce le transmite premierul acestora

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, sâmbătă, la Deva, că sunt „mulţi colegi de la ALDE” care au ales să rămână alături de PSD, după ce liderul partidului lor, Călin Popescu Tăriceanu, a decis să rupă alianţa cu social-democraţii. Dăncilă a precizat că nu le va cere demisia acestora şi nici să se înscrie în PSD, informează Agerpres.

Premierul Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a declarat, sâmbătă, la Deva, că sunt membrii ai ALDE care ocupă funcţii publice şi care au anunţat că ei nu doresc să iasă de la guvernare.

„În teritoriu, dar şi la nivel guvernamental avem secretari de stat de la ALDE, în teritoriu avem mulţi colegi de la ALDE care nu au vrut să îşi dea demisia şi care vor să strea alături de PSD. Avem doi secretari de stat care m-au contactat imediat, unul de la Apărare, unul de la Ministerul Afacerilor Externe care au spus că ei nu vor să iasă de la guvernare pentru că drumul lor li se pare corect alături de PSD”, a declarat Dăncilă.

Premierul spune că nu a solicitat demisia membrilor ALDE care ocupă funcţii publice şi nici să se înscrie în PSD.

„Noi nu am cerut să îşi dea demisia din ALDE şi să treacă la PSD. Oamenii au hotărât şi am văzut în ultima perioadă în spaţiul public declaraţii în care membrii ai ALDE nu sunt de acord cu ieşirea de la guvernare şi cei care au vrut să rămână alături de noi, le-am respectat această dorinţă. Nu am încercat să dăm noi afară pe cineva, nu ăsta e modul nostru de a acţiona, noi avem un alt principiu, credem că trebuie să unim în jurul nostru mai multe forţe nu să eliminăm dintre cei care ne sunt aproape”, a declarat Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-07Parerea ta...

PRINCIPATELE ROMANE
08 Sep 2019

O mana criminala spală pe o alta mana criminala. Acest partid țigănesc PSD! A ruinat și a falimentat întreaga Romania. Poporul roman creștin si ortodox este alungat peste hotar și înlocuit cu acei emigranți musulmani Indieni, Pakistanezi, Vietnamezi care nu au nimic cu cu cultura și tradiția și creșterea romanească
ÎNVățAM RO'
08 Sep 2019

„Analfabeții din PSD au nevoie de ajutor ALDE" Nu orice adult este capabil sa citească și sa înțeleagă aceste rânduri.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz