2019-10-23 15:48

VLAD VOICULESCU. Aproape 30.000 de persoane s-au înscris pe site-ul viitorului partid "Mişcarea România Împreună"

 |  09:43
VLAD VOICULESCU. Aproape 30.000 de persoane s-au înscris pe site-ul viitorului partid "Mişcarea România Împreună"

Aproape 30.000 de persoane s-au înscris pe site-ul viitorului partid "Mişcarea România Împreună", dintre care aproape 17.000 şi-au declarat dorinţa de a fi membri de îndată ce RO+ va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului Bucureşti, potrivit fostului ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu, care este unul dintre fondatori.

Vlad Voiculescu a scris, luni dimineaţă, pe Facebook, că în primele 48 de ore de la anunţarea depunerii actelor pentru noul partid, aproape 30.000 de persoane s-au înscris ca susţinători ai RO+, iar dintre aceştia aproape 17.000 şi-au declarat dorinţa de a fi membri de îndată ce RO+ va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului Bucureşti.

"Miza principală pentru următorul an va fi asta: implicarea oamenilor buni, a celor care au stat deoparte până acum, în politică! Politica nu trebuie să fie o mocirlă. Politicianul nu trebuie să fie porc. Modul cum ne aşezăm lucrurile #în ŢaraNoastră, pentru noi şi pentru ceilalţi - pentru că asta face politica - ar trebui să fie despre ce putem face noi, #împreună!", spune Vlad Voiculescu.

Fostul premier Dacian Cioloş a anunţat vineri, într-o conferinţă de presă, că a depus la tribunal actele pentru înfiinţarea partidului “Mişcarea România Împreună” (RO+), desprins din platforma civică România 100.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-04-02Parerea ta...

VALI
02 Apr 2018

Cei 30000 de noi membrii sunt ca și votanții de la Paris , 15 bucăți pe secundă.
VOTANTURBAN
02 Apr 2018

Oi vei, ce tare este julianul cu supepartidul lui de telegrafisti si terfelisti ... sper sa fie si chichireaza cu el !
LEVST.
03 Apr 2018

In primul rand, acesti membri pot fi f. fantomatici, fiind -deocamdata- virtuali... Dar chiar daca sunt si pe real, chiar cifra in sine (aparent exploziva) nu este deloc semnificativa in situatia in care s-a si blocat la acest numar, sau inscrierile au devenit-brusc- melcesti...Daca este adevarat, pare a fi ceva regizat, tocmai pentru a crea un impact, un fel de aspirator, care -se spera- va atrage si mai multi, acestia, inscrisii la modul buluc, trebuie sa fie " oamenii de serviciu " ai formatiunii programate in trecut si -iata- a devenit "realitate"...Iar concret, miscarea nu aduce nimic solid in politica romaneasca, doar o noua diviziune a ( mai degraba) anti-pesedistilor, si demonstreaza cat de infatuati sunt acesti indivizi(gen ciolos), ei nu pot sa respire decat din varful unei gloate, nu pot fi membri de rand... Incurabil "bolnavi", dar vor sa fie vindecatori...Romania este sub auspicii foarte nefaste...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray