2020-07-10 03:44

Voiculescu: nu toate măsurile lui Firea sunt rele

 |  10:00
Voiculescu: nu toate măsurile lui Firea sunt rele

Declarațiile lui Vlad Voiculescu, candidatul Plus la Primăria Bucureștiului, din interviul acordat pentru Hotnews, sunt de folos pentru Gabriela Firea

„Ideea de a avea un cost (taxa oxigen) nu e neapărat rea, dar taxa, așa cum e propusă nu rezolvă comportamentul, e inechitabilă, îi taxează pe cei cu mai puține posibilități și nu rezolvă problema poluării”, a spus Voiculescu, despre taxa propusă de Gabriela Firea.

Întrebat despre cele 22 de companii municipale înființate de Gabriela Firea, ce va face cu ele, Vlad Voiculescu a declarat: „nu sunt adeptul soluțiilor cu toporul. Aceste companii înființate ilegal trebuie evaluate și văzut în ce măsură pot fi desființate. Cele care sunt utile vor fi păstrate. Una dintre companiile utile - Termoenergetica. (...) O parte din aceste companii trebuie păstrate, altă parte, nu.”

În legătură cu ajutoarele sociale și stimulentele financiare acordate de Gabriela Firea, Vlad Voiculescu a afirmat că „nu sunt toate rele”.

„Nu toate sunt rele, e aceeași discuție ca la companiile municipale. De exemplu, ajutorul pentru copiii cu handicap e bun”, a spus Voiculescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz