2020-05-29 10:53

Vosganian a găsit SOLUȚIA pentru România: ”Un EXORCISM colectiv pentru societate”

 |  22:46
Vosganian a găsit SOLUȚIA pentru România: ”Un EXORCISM colectiv pentru societate”

Vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian a declarat, vineri, că societatea românească are nevoie de un „exorcism colectiv” și că schimbarea clasei politice nu ar rezolva problema de fond.

„Violenta devine un intrument, o recuzita. La noi nu exista institutia remuscarii, nu auzi pe nimeni ca dupa ce cineva a fost acuzat pe nedrept si tinut in inschisoare sa auzi pe cineva ca ii pare rau. Nu exista constiinta pe care sa apese remuscarea (...) Daca cream o tinta din clasa politica, nu rezolvam lucrurile. Un organ transplantat in organism ia bolile organului anterior, pentru ca boala de fapt e comandata de la creier, tot asa si cu asta. Pai daca maine toti plecam si vin alti 60.000 in locul nostru, consilieri locali, judeteni, primari, secretari de stat, ministri, boala va fi aceeasi, pentru ca daca ai un copac care naste fructe, degeaba scuturi corcodusele ca la anul tot corcoduse mananci. E nevoie de un exorcism colectiv, e nevoie de asumare și de o responsabilitate”, a declarat Vosganian la Antena 3, citat de Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-18Parerea ta...

ANONIM
18 Ian 2019

ESTE TIMPUL SA IEI O SFOARA DE LA TRADATORUL FANARIOT GREC SI SA GASESTI ULTIMA SOLUTIE . CAPUSE SPURCATA , REPREZINTI 20 DE FALSI CONATIONALI . O VIATA AI SUPT LA SULA PULITICI . HAI SICTIR . PE TURCESTE
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
19 Ian 2019

stim toti chestiile astea,ca statul roman e capusat de plopi care nu produc nici macar corcoduse daramite pere Si mai stim ca in decembrie 1989 cei care au facut circul numit "revolutia" erau niste securisti care au acaparat tot statul roman impreuna cu "agenturili" care chiar exista Problema e mult mai complicata pentru ca e plecata din exteriorul Romaniei si e controlata tot de acolo Slugile lor din Romania care conduc jaful sunt protejate tot de ei,vezi ultimele evolutii cu desfiintarea statului de drept si a DNA de catre marii corupti sustinuti de "licurici" Chestia asta trebuia s-o spuna Vosganian dar nu are cum deoarece sefii lui sunt tot din clica mafiota si nu are cum sa muste mana care l-a hranit Concluzia mea este ca in Romania s-a practicat incepand din decembrie 1989 o politica de forta bruta de tip dictatura securisto-militara mascata care nu are nici cea mai mica legatura cu democratia nici cu religia nici cu economia de piata nici cu UE nici cu NATO...ci mai degraba un fel de ocupatie militara sub acoperire.....numita de Iliescu si FSN-ul de atunci "democratia originala" si "capitalismul de cumetrie"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine