2020-02-18 11:17

Vosganian, surprins în timp ce viziona un meci de box în timpul dezbaterilor la buget VIDEO

 |  10:21
Vosganian, surprins în timp ce viziona un meci de box în timpul dezbaterilor la buget VIDEO

Varujan Vosganian, deputat ALDE și fost ministru de Finanţe, a fost filmat joi în timp viziona un meci de box pe laptop în timpul dezbaterilor la buget de stat pe 2019 în plenul Camerelor.

Conform imaginilor difuzate de Ziarul de Iaşi, Vosganian a urmărit cu mare atenţie meciul, în timp ce în sală aveu loc discuţiile pe tema bugetului..

Gestul său a fost comentat de deputatul USR Iulian Bulai, care a prelut şi filmuleţul: "Să te uiţi la box pe banii românilor e umilitor. În loc să convingi parlamentarii din toate partidele să susţină amendamente pentru autostrada A8. Şi când te gândeşti că acest domn avea pretenţii să fie comisar european! Mai rar atâta nepăsare şi ignoranţă".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-15

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
15 Feb 2019

ha ha ha se distreaza copios armeanul.Dar cel putin BRAVO LUI pentru ca a recunsocut adevarul-DACA VREi SA SCHIMBi CEVA TREBUIE UN EXORCISM LA NIVEL NATIONAL NU SA SCUTURI CORCoDUSUL PTR CA LA ANUL TOT CORCODUSE AI SA MANANCI...adica scapi de mafia Dragnea si vin alti securisti mai flamanzi si mai jepcari tot din acelasi copac de maimute din MADAGASCAR
LA FAMIGLIA PSD-ALDE
15 Feb 2019

Ieri 119 borfask psd-alde au REFUZAT MARIREA ALOCATIEI PENTRU COPII DUPA CE SI-AU MARIT PROPRIILE INDEMNIZATII CU 2000 LEI FIECARE. ACEASTA ESTE GRIJA GRUPARII INFRACTIONALE PSD-ALDE FATA DE COPII SI PARINTII ALE CAROR TAXE SI IMPOZITE MERG IN SALARIILE NESIMTITE ALE LOR. HUUUUU...,,!!! GUNOAIE BOLSEVICE.
MITICA GOARNA
15 Feb 2019

Urmarea meciul dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine