2020-04-07 01:20

Vosganian: La începutul lui 2011 se impun anticipate, în toamnă sunt posibile mutaţii în Parlament

 |  15:16
Vosganian: La începutul lui 2011 se impun anticipate, în toamnă sunt posibile mutaţii în Parlament

Senatorul PNL Varujan Vosganian, vicepreşedinte al PNL, a declarat, sâmbătă, la Iaşi că la începutul anului 2011 se impune organizarea alegerilor anticipate, afirmând că în toamnă sunt posibile mutaţii în Parlament pe fondul unor nemulţumiri apărute în UDMR şi UNPR.

Vosganian a afirmat că şocul reducerii veniturilorbugetarilor va fi precum o "criză de glicemie" şi că, înprima parte a anului viitor se va impune organizarea de alegerianticipate.

"Necesitatea alegerilor anticipate se impune laînceputul lui 2011. În UDMR au apărut ezitări tot maimari. La fel şi în UNPR, unde oameni de la PNL sau PSD îşi dauseama că nu au nici o şansă să mai intre în Parlamentul viitor.Aceştia nu vor mai putea fi ţinuţi sub obroc", a spusVosganian.

Liderul liberal a adăugat că în aceste condiţii, pot să aparămutaţii importante în Parlament, care să conducă la organizareaunui scrutin înainte de termen. "Pe de altă parte, mai este şipresiunea opiniei publice. Amputarea veniturilor va fi resimţităîncepând cu luna august. Va fi un şoc pe care populaţia nu-l vaputea suporta", a afirmat Vosganian.

Senatorul PNL a precizat că varianta unui guvern minoritar PDLnu stă în picioare, motivând că un astfel de executiv ar cădeaîntr-o săptămână. "PNL abia a supravieţuit cu o guvernareminoritară, însă noi am majorat lefurile din şase în şase luni. Încondiţiile austerităţii de azi, un astfel de executiv n-ar rezistamai mult de o săptămână, exact timpul necesar pentru introducereaunei moţiuni de cenzură", a apreciat Varujan Vosganian.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR, căexistă o dificultate în relaţia sa cu Guvernul plecând de la faptulcă nu poate accepta ideea că se spune că trebuie redusecheltuielile cu salariile şi cu personalul şi, de fapt, acestecheltuieli cresc.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-02-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine