2020-08-14 18:11

Vremea creează probleme

 |  18:21
Vremea creează probleme

În timp ce Argentina se confruntă cu un val de frigneobişnuit pentru această perioadă, în Rusia, medicii de la unele spitalerefuză, din cauza caniculei, să opereze pacienţii. Şi asta, deoarece considerăca temperaturile ridicate ar putea să înrăutăţească starea de sănătate a bolnavilor.

Temperaturile ridicate dau bătăi de cap ruşilor de mai bine de trei săptămâni.Temperatura medie este cu 7-8 grade mai ridicată decât media obişnuită pentruaceastă perioadă. De altfel, doar luni, peste 70 de oameni au murit înecaţi. Majoritatea se aflau înstare de ebrietate şi au murit după ce au încercat să să răcorească în lacurisau râuri. Săptămâna trecută, peste 300 de persoane s-au înecatîn Rusia.

Între timp, în Argentina, aproape 10 oameni au murit dincauza temperaturilor foarte scăzute. Mai multe curse aeriene de pe aeroportul din Buenos Aires aufost anulate. Agenţia Naţională de Meteorologie a anunţat că temperaturile vorcontinua să scadă în capitala Buenos Aires, unde se înregistrează cele mai scăzute temperaturi din ultimul deceniu. În alte 10 provincii ale ţării, temperaturile au coborât cu mult sub 0grade. Jumătatedin ţară este acoperită de zăpadă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz