2019-08-18 16:27

Zeci de liberali au sărit din „barca” PNL, la CARACAL. Vezi ce partid rival i-a primit imediat, cu brațele deschise

 |  09:37
Zeci de liberali au sărit din „barca” PNL, la CARACAL. Vezi ce partid rival i-a primit imediat, cu brațele deschise

Consilierul local PNL Caracal şi şef al Ocolului Silvic din zonă, Mircea Popescu, şi-a anunţat, miercuri, trecerea la ALDE, alături de 21 de liberali, Popescu venind în ALDE cu probleme, după ce a fost cercetat pentru tăierea ilegală a 800 de metri cubi de lemne din Pădurea Reşca, potrivit Mediafax. Trecerea lui Popescu şi a celorlalţi 21 de membri ai PNL Caracal la ALDE a fost anunţată într-o conferinţă de presă la care au participat şi preşedintele organizaţiei judeţene, deputatul Mihai Niţă, dar şi preşedintele executiv Ioan Ciugulea. Imediat după venirea în partid, Mircea Popescu a fost numit preşedinte interimar la ALDE Caracal, în fruntea unui birou interimar care va funcţiona până la alegerile interne. Mircea Popescu a declarat, în cadrul conferinţei de presă, că în PNL nu avea "de lucru”.

POPESCU are planuri mari

"Noi intenţionăm la Caracal să începem o construcţie nouă, pe o fundaţie solidă, cu oameni adevăraţi, hotărâţi, rutinaţi în multe campanii electorale. Nu avem niciun fel de resentimente faţă de colegii din PNL. Nu poţi să rămâi undeva dacă nu-ţi doreşti. Nu poţi sta undeva unde nu te simţi apreciat şi unde nu ţi se dă, efectiv, de lucru. Eu şi echipa mea am luat, acum zece ani, şapte mii de voturi la Caracal. Am fost şef de campanie, când am luat şapte consilieri. Or, nu ştiu dacă va mai putea PNL să ia aşa ceva la Caracal. Au venit 21 de membri activi ai PNL. Fiecare din aceşti oameni vine cu echipa lui. Am adus cam toţi preşedinţii de organizaţii pe secţiile de votare şi ceva în plus. Aceşti oameni sunt împărţiţi pe zone, pe cartiere. În următoarea perioadă vor mai venit oameni. La PNL au rămas cei din fosta aripă PNL-istă. PD-ul, PDL-ul, a cam plecat”, a afirmat Popescu.

Noul liberal-democrat a adăugat că nici acum nu s-a realizat fuziunea dintre PNL şi PDL, foştii PDL-işti, cum este şi el, fiind daţi la o parte.

"Conducerea organizaţiei judeţene a PNL nu ne-a mai convocat deloc, după alegeri. Abia ieri sau alaltăieri ne-au convocat la o şedinţă, dar nu am reuşit să ajung din cauza unor probleme de serviciu. Propunerile pe care le-am făcut de-a lungul timpului nu şi-au găsit rezolvare la superiori. (...) Pe scurt, există şi acum un clivaj între PNL şi PDL. Nu s-a putut realiza coeziunea, indiferent cât s-a vrut. Suntem oameni diferiţi, firi diferite, avem o educaţie politică diferită. PDL-ştii sunt educaţi de domnul Blaga, disciplinaţi şi pragmatici, la PNL sunt oameni mai elitişti, mai idealişti, poate mai citiţi, mai culţi”, a spus Popescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-26Parerea ta...

GRIG
26 Ian 2017

Unde e surpriza.?toti pnlvechi au votat pad/alde si au teleormanizat/tiganizat/rusificat/ungarizat/islamizat o romanie ortodoxa//zice lumea/
MAFIA PSD.
26 Ian 2017

E si normal cand mafia psd detine portofelul.I. I - a corupt cu bani publici. Este bine stiut ca acea zona este MONUMENT NATIONAL AL PROSTIEI SI INCULTURII.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray