2020-02-28 16:37

Zgonea, alături de oamenii din stradă

 |  07:21
Zgonea, alături de oamenii din stradă

Marţi seara, târziu, după ce 15.000 de oameni au ieşit în stradă, preşedintele Camerei Deputaţilor se declară solidar cu protestatarii.

"Ii inteleg pe oamenii care au iesit in seara aceasta in strada. Le inteleg furia. Cred ca a venit momentul ca intreaga clasa politica sa inteleaga ca nu mai merge cu jumatati de masura.

De data aceasta, trebuie sa se mearga pana la capat. Trebuie ca societatea sa stie exact cine si de ce se face vinovat pentru moartea acelor tineri nevinovati", scrie Valeriu Zgonea pe Facebook.

El afirma ca legile nu mai trebuie acoperite de coruptie si spagi si precizeaza ca este nevoie sa se afle adevarul si toti cei care se fac vinovati de aceasta tragedie sa plateasca.

"Regulile nu mai trebuie aplicate discretionar. Legile nu mai trebuie acoperite de coruptie si spagi. Aplicarea corecta a legilor poate salva vieti. La fel cum nerespectarea lor a omorat oameni. Este nevoie sa se afle adevarul si toti cei care se fac vinovati de aceasta tragedie sa plateasca, indiferent ce functii sau responsabilitati au", mai scrie Zgonea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-04Parerea ta...

MISHU WODĂ BRAVERMAN
04 Noi 2015

DA, DA! TRĂIASCĂ ȘI-NFLOREASCĂ DOMNUL VALERICĂ CARE (SIC!) A FOST, ESTE ȘI VA FI, DE-A PURURI, P-ALĂTURI ”DĂ” POPOL! EU ÎL ȘTIU ”DĂ” MITITEL , ”DĂ” CÎND FOST-AM COLEG CU EL LA GRĂDINIȚA NR.1 ”DÎN” TÎRGUL ”DĂ” FLOCI. (”POHTA CE-AM POHTI!”)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine