2020-06-07 00:06

Zgonea critică Autoritatea Electorală Permanentă

 |  22:01
Zgonea critică Autoritatea Electorală Permanentă

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a acuzat AEP că "trage de timp" şi e "incapabilă" să vină cu un proiect de lege privind votul prin corespondenţă.

Reprezentanţii AEP au venit în faţa Comisiei cu un set de 6 întrebări la care grupurile parlamentare să vină cu răspunsuri în privinţa arhitecturii legii privind votul prin corespondenţă. În urma unor dezbateri scurte, s-a stabilit ca discuţiile să fie amânate pentru luni, iar între timp să fie oferite aceste răspunsuri. În urma propunerilor grupurilor parlamentare, AEP ar urma să elaboreze un "schelet" al legii votului prin corespondenţă, care să fie apoi dezbătut de către membrii Comisiei, scrie Mediafax.

După ce membrii Comisiei au căzut de acord ca răspunsurile grupurilor parlamentare să fie dezbătute luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a avut o intervenţie dură la adresa reprezentanţilor AEP care au venit cu aceste întrebări, arătând că această listă de solicitări a mai fost deja dezbătută în perioada în care Mihai Voicu era preşedinte al Comisiei, iar demersurile AEP ar arăta că încearcă să "tragă de timp", fiind "incapabili" să elaboreze un proiect.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-07Parerea ta...

VASILE ORLEANU
21 Iun 2016

Ca orice instituție AEP constituita după 1990, a avut un scop bine definit, cu obiective si sarcini clare, posibil sa aducă unele beneficii cetateanului, privind clarificarea unor chestiuni tehnice, sa îndrume, sa verifice, sa un indreptar. Acum pare a!tceva, ca o institutie de forță, Nu faci, amenința, te amendează fara acerceta daca ști sau nu ști s-a transformat în organ de represiune, oare ? Cine i-a dat acest drept ? Din ai cui bani se hrănesc indivizii respectivi, pe cine trebuie sa servească ? Lucrurile au luat-o razna, cineva trebuie sa ii verifice, ? Probabil e oi ntrebare fara raspuns. Eu sunt acum la mii de km distanta, dar ma interesează, ma simt jignit si prostit de unii indivizi care pe bani multi stiu doar sa urle, niste măscărici fara respect, fara valoare. Controlații domnilor si dațile un șut in dos, nu ei pot schimba societatea, trebuie sa isi faca datoria fata de societate, fata de noi, pentru ca din banii nostrii traiesc si isi plimba fundurile grase in masini de lux, va e frica de ei ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine