2019-12-14 16:07

Zi DECISIVĂ în PNL: Cine este pus pe lista EXCLUDERILOR

 |  22:41
Zi DECISIVĂ în PNL: Cine este pus pe lista EXCLUDERILOR

Antena 3 a aflat în exclusivitate că Ludovic Orban ar fi dat ordinul să fie mazilit senatorul Daniel Zamfir, din cauza valurilor pe care le-a făcut cu legea plafonării dobânzilor și cu legea leasingului care este acum în discuție.

Această decizie ar putea fi luată, miercuri, la ședința Biroului Executiv Național PNL. Sunt tot mai multe voci din cadrul conducerii care spun că imaginea lui Daniel Zamfir prejudiciază cu imaginea partidului.

Discuția este destul de veche, însă atunci au fost voci care spuneau că ar trebui să aștepte ce din PNL ca senatorul să plece singur, de bună voie, din partid și că dacă l-ar da afară, atunci s-ar victimiza Daniel Zamfir și ar câștiga și mai mult capital de imagine.

”Acum am auzit pentru prima dată. Și săptămâna trecută a sugerat domnul Orban acest lucru. Eu am reacționat public și am spus că dacă domnul Orban vrea să mă excludă din partid, eu nu ma pot opune.”, a declarat Daniel Zamfir, la Antena 3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-27Parerea ta...

ANONIM
27 Mar 2018

Bravo PNLfascistoid NU am sperat niciodata ca ve ti tine cu oamenii necajiti impovarati de rate la banci ,dar e bine ca v ati dat arama pe fata dea binelea Va vom alege la calendele grecesti Aveti idei de burghezoi gusati Datii inainte tot asa!
FREACA MENTA
28 Mar 2018

Ba tembelule . numai la noi bancile fura cetateni ca in jungla . Nimeni nu ii intreaba sau trage la raspundere . lasa ca vine bagabontu de Catarama si ia partidu si se alege prafu de toti
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
28 Mar 2018

si eu am fost simpatizant liberal dar mi-a trecut dupa ce mizerii am vazut in PNL....asa ca astept sa apara niste partide noi sa am si eu ce sa votez//Degeaba se zbate dl Orban PNL-ul actual nu va invinge niciodata PSD mai ales ca multi asazisi "liberali" sunt de fapt fosti pesedisti de tipul "lup imbracat cu blana de oaie" cum este si Tariceanu liberalul securisto-turnator care-i pupa in fund pe tot felul de mafioti.Liberalii au fost de la inceput blindati de avocati,juristi bancheri si tot felul de persoane implicate in actul juridic si financiar,si au avut sentimentul acela de "impunitate" adica se credeau deasupra legilor si ca oricum ar fi niciodata nu vor da socoteala//Si uite ca nume precum Fenechiu,Chiuariu,David-Troaca,Rusanu si multi altii au ajuns sa fie condamnati//probabil ca si Tariceanu va fi condamnat cat de curand....dracu stie ce va mai ramane cu adevarat de dreapta in PNL,a avut dreptate Catarama cand a zis ca PNL a devenit o mafie .......raman cu speranta ca vor aparea si alte partide reale de centru-dreapta pro-business
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray