2019-12-09 19:54

Zi importantă la PSD. Liderii partidului se întâlnesc după eşecul de la alegerile prezidenţiale

 |  09:44
Zi importantă la PSD. Liderii partidului se întâlnesc după eşecul de la alegerile prezidenţiale

Zi importantă la PSD. Liderii partidului se întâlnesc pentru prima dată după eşecul de la alegerile prezidenţiale. Conducerea PSD şi liderii de filiale vor analiza rezultatele şi vor decide ce este de făcut pe viitor.

Premierul Victor Ponta şi-a prezentat deja planul, care prevede păstrarea guvernării, restructurarea Executivului, menţinerea actualei conduceri a partidului şi congres în primăvară.

Totuşi, peste 10 lideri de organizaţii judeţene cer congres luna viitoare şi nu sunt de acord cu amânarea până la primăvară. Potrivit gândul.info, printre şefii din teritoriu care nu sunt de acord cu Victor Ponta se numără Nicolae Bădălău, liderul PSD Giurgiu, Constantin Boşcodeală, preşedintele PSD Buzău, Paul Stănescu, preşedintele PSD Olt, şeful PSD Dolj, Claudiu Manda şi cel al PSD Sălaj, Tiberiu Marc.

„Congres la PSD la începutul anului viitor, cu un nou proiect care să ne dea posibilitatea să schimbăm tot ce a mers prost și tot ce trebuie schimbat din punct de vedere fundamental”, a declarat marți preşedintele PSD, Victor Ponta.

De partea premierului sunt peste jumătate dintre şefii de filiale PSD şi Mircea Geoană.

„Era imposibil de organizat un congres în câteva săptămâni, era un semnal de disperare decât de relansare a partidului. Avem nevoie să luăm decizii la cald, după o pierdere atât de importantă acuzele sunt intense şi riscul de a avea decizii pripite este foarte mare”, a precizat socia-democratul.

Comitetul Executiv al PSD este cel care va stabili data congresului. De asemenea, liderii social-democraţi urmează să ia o decizie în legătură cu situaţia unor membri contestaţi din conducerea partidului - de către liderii din teritoriu: Ecaterina Andronescu, Robert Negoiţă, Marian Vanghelie, Ioan Rus şi Dan Şova.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-27Parerea ta...

NU MOR CAII CAND VOR CAINII!
27 Noi 2014

PSD ramane cel mai mare si mai important partid din Romania! Spre marea disperare a basistilor (inclusiv a labarului hidrocefal-oligofren care tot injura, pe forumuri, zbierandu-si frustrarile si neputinta/impotenta! :-) )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray