2019-10-23 06:25

ZIUA NAȚIONALĂ a fost sărbătorită la sediul ALDE cu șorici și vin fiert

 |  15:07
ZIUA NAȚIONALĂ a fost sărbătorită la sediul ALDE cu șorici și vin fiert

Simpatizanții ALDE au luat cu asalt, vineri, sediul partidului din Capitală, unde Ziua Națională a României a fost sărbătorită cu mâncare tradițională și muzică populară.

La puțin timp după terminarea paradei de la Arcul de Triumf, în curtea sediului ALDE au fost întinse mese cu produse tradiționale: sarmale, șorici, șuncă, cârnați, ceapă roșie, brânză și mămăligă, dar și vin și țuică fiartă.

Atmosfera a fost întreținută de Ansamblul Siretul și cântăreața Laura Haidău, cu dansuri și cântece populare, în care s-au antrenat și simpatizanții partidului.

De organizare s-a ocupat președintele filialei Botoșani a partidului, Liliana Mincă, cea care a stat câteva minute de vorbă cu jurnaliștii, între două hore.

"Astăzi trăim românește, alături de ansamblul Siretul și de prietena mea, moldoveanca mea Laura Haidău. Am foarte mulți oameni de cultură pe care îi iubesc. Noi astăzi sărbătorim românește cu membrii de partid. Mulțumesc tuturor celor care astăzi s-au deplasat la sediul central al ALDE să sărbătorească românește. Nu aș vrea să politizăm această sărbătoare. Nu vrem să transformați o sărbătoare a sufletului nostru într-un discurs politic. Sub nicio formă. Am dansat, ne-am bucurat. Toți cei din stradă care au participat la paradă au fost musafirii noștri. Nu contează că nu erau membrii ALDE", a declarat Liliana Mincă, potrivit Agerpres.

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, nu a fost prezent la sărbătoarea de la partid, și nici la parada de la Arcul de Triumf.

Tăriceanu a participat, luni dimineață, alături de președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, și ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, la o ceremonie militară și religioasă cu depuneri de coroane la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray