2020-06-02 02:56

BĂTAIE între suporterii steliști și cei dinamoviști la un meci de rugby. JANDARMII au intervenit cu gaze lacrimogene

 |  17:57
BĂTAIE între suporterii steliști și cei dinamoviști la un meci de rugby. JANDARMII au intervenit cu gaze lacrimogene

O persoană a fost rănită și 19 au fost conduse la Poliție de către jandarmi, în urma unui conflict între suporterii echipelor de rugby Steaua și Dinamo, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.

El a precizat că jandarmii au intervenit punctual pentru a opri conflictul și a despărți cele două grupuri de suporteri violenți.

"În timpul meciului de rugby Steaua — Dinamo care a avut loc sâmbătă în complexul sportiv Ghencea, în jurul orei 14,00 un grup de aproximativ 100 de suporteri dinamoviști au intrat în conflict cu suporterii steliști prezenți deja la stadion. Conflictul a început în fața stadionului continuând în parcarea de vis a vis. Un suporter a fost rănit și a fost chemată o ambulanță la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale. El a primit îngrijiri medicale acolo, este în afara oricărui pericol", a spus Georgian Enache.

Acesta a adăugat că jandarmii au folosit mijloacele din dotare, inclusiv gaze lacrimogene.

"19 persoane au fost conduse la secția 25 de Poliție pentru identificare și măsuri", a menționat Enache.

Potrivit unui comunicat de presă al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost deschis un dosar penal cu privire la aceste incidente, iar cercetările vor fi efectuate de către Secția 22 Poliție.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-11-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE