2020-06-02 02:57

Huliganul în echipament de rugby. Andrei Florescu a fost dat afară de la CSA Steaua după ce a fost reţinut şi eliberat ulterior de Poliţia franceză. El a fost implicat în bătăile de la Paris dintre ultraşii dinamovişti şi stelişti

 |  20:00
Huliganul în echipament de rugby. Andrei Florescu a fost dat afară de la CSA Steaua după ce a fost reţinut şi eliberat ulterior de Poliţia franceză. El a fost implicat în bătăile de la Paris dintre ultraşii dinamovişti şi stelişti

Parcă nu era de ajuns că Franţa este în stare de asediu din cauza ciocnirilor dintre fanii ruşi şi englezi, dintre croaţi şi turci sau dintre francezi şi toată lumea, că nici ai noştri nu se lasă mai prejos. Rivalitatea dintre ultraşii dinamovişti şi stelişti și-a consumat un nou episod, de data aceasta peste hotare.

Plecaţi în fel de fel de grupuri şi facţiuni, fanii celor două echipe s-au luat la bătaie în centrul Parisului. Cel mai şifonat pare a fi ieşit Elias Bucurică, liderul Peluzei Cătălin Hâldan. În luptele de stradă a fost implicat şi un jucător de rugby de la Steaua, pe numele său Andrei Florescu, personaj care are la activ mai multe astfel de conflicte sângeroase.

În urma confruntărilor dintre rivali, nouă dintre aceştia au fost reţinuţi de poliţie. Ulterior, după 24 de ore, şapte din ei au fost puşi în libertate, printre care şi Andrei Florescu. "Ca urmare a demersurilor întreprinse de către Ambasada României la Paris, prin intermediul ataşatului de interne din cadrul misiunii diplomatice, pe lângă autorităţile competente franceze, a rezultat că în urma altercaţiei au fost reţinuţi nouă cetăţeni români. Şapte dintre cetăţenii români au fost ulterior puşi în libertate, pentru alţi doi fiind prelungită măsura reţinerii. Până în acest moment, niciunul dintre cetăţenii români nu a solicitat asistenţă consulară din partea Ambasadei României la Paris", se arată într-un comunicat al biroului de presă al Ministerului Afacerilor Externe.

Iertat de mai multe ori până acum pentru gesturile sale necugetate din ultimii ani, Florescu nu mai are acum scăpare. El va fi dat afară de la Steaua, fapt confirmat pentru Prosport de către şeful Clubului sportiv al Armatei, George Boroi. "Am vorbit cu managerul echipei de rugby. Echipa era în vacanţă. Într-adevăr, Florescu a fost la Paris şi a fost reţinut 24 de ore la secţia de poliţie. În seara asta (n.r - ieri) se întoarce în ţară, iar mâine dimineaţă (n.r -astăzi) l-am convocat la club. Cu siguranţă, îi vom denunţa unilateral contractul de muncă. Există o clauză clară referitoare la prejudicii de imagine. El e un pilier bun, dar e temperamental. Îmi pare rău pentru această situaţie", a spus Boroi.

Istoria pe scurt a conflictului de la Paris

Elias Bucurică, a fost atacat de mai mulți membri ai Peluzei Sud Steaua. Suporterii dinamoviști nu au rămas datori și, la rândul lor, au atacat un bar în care se aflau ultrași steliști. "Unul dintre liderii Sud Steaua s-a baricadat în bucătăria barului", se menționează pe pagina de facebook Ultras România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-13Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE