2020-07-07 16:42

UPDATE. Jucătorii de RUGBY ai naționalelor României și Spaniei s-au BĂTUT într-un club din Botoșani

 |  14:04
UPDATE. Jucătorii de RUGBY ai naționalelor României și Spaniei s-au BĂTUT într-un club din Botoșani

Jucătorii de rugby ai naționalelor României și Spaniei s-au bătut în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Botoșani. Se putea lăsa mult mai rău dacă nu interveneau agenții de pază ai clubului, care au folosit spray-uri lacrimogene, potrivit Mediafax. Cele două reprezentative se întâlniseră în cea de-a treia rundă a Rugby Europe Championship.

UPDATE 15.23. Federaţia Română de Rugby (FRR) a informat, într-o postare pe pagina de Facebook, că va analiza incidentele de la Botoşani, de sâmbătă seara, dintre jucători ai naţionalei României şi Spaniei. ''Regretăm evenimentul de la Botoşani, dintre jucătorii echipei noastre şi cei spanioli. Federaţia Română de Rugby va analiza în detaliu această situaţie şi va lua măsurile necesare. Ne cerem scuze suporterilor care au fost alături de noi, precum şi publicului din Botoşani, care ştim că îi va susţine pe Stejari şi la meciul cu Belgia'', se arată în comunicatul FRR.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orei 01:30 în club se aflau un număr de circa 30 jucători de rugby ai naționalelor României și Spaniei. La un moment dat între 4 jucători ai României și 3 ai Spaniei a avut loc un schimb de replici, iar la scurt timp între aceștia s-a produs o altercație, toți lovindu-se reciproc”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, Maria Carp.

Intervenția agenților de pază au dispersat cele două grupuri, întrucât exista riscul ca în conflict să fie atrași toți cei 30 de sportivi.

În urma intervenției agenţilor de pauză, şi ulterior a poliţiştilor, toți cei implicaţi în scandal au părăsit clubul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoșani, nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale și nu au fost depuse plângeri penale de către cei implicați. Polițiștii fac cercetări pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE