2019-10-14 16:12

Rugby: ACHIZIȚIE de talie internațională la CSM București

 |  23:22
Rugby: ACHIZIȚIE de talie internațională la CSM București

Echipa de rugby CSM Bucureşti l-a înregimentat pe internaţionalul Alex Gordaş, care a semnat un contract valabil până în 2020, a anunţat clubul pe site-ul său oficial.

Pilierul în vârstă de 24 de ani (1,84 m înălţime, 119 kilograme), adus de la rivala CSA Steaua, a mai evoluat în trecut pentru CSM Bucureşti.''Sunt mândru că fac parte din nou din echipa CSM Bucureşti. Este un nou început pentru mine, o provocare majoră şi sper să-mi ajut echipa cât mai mult pentru a ne atinge obiectivele. Sunt fericit că am redevenit tigru'', a spus Alexandru Gordaş.Jucătorul are 12 selecţii pentru naţionala ''frunzei de stejar'' şi în sezonul 2014-2015 a fost legitimat la Worcester Warriors.CSM Bucureşti, echipă pregătită de Eugen Apjok si Laşa Tavartkiladze, i-a mai transferat în această vară pe Florin Vlaicu (Steaua), George Oprea (Ştiinţa Baia Mare), Tangimana Fonovai (Timişoara Saracens) şi pe Ştefan Cucoş (Tomitanii Constanţa).


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-07-27Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE