2020-06-02 02:55

RUGBY: Steaua, ÎNVINSĂ de CSM Știința Baia Mare în Cupa României

 |  17:43
RUGBY: Steaua, ÎNVINSĂ de CSM Știința Baia Mare în Cupa României

Vicecampioana României la rugby, CSM Știința Baia Mare, a învins, sâmbătă, pe Steaua, cu scorul de 22-8 (10-3), în derby-ul etapei a 5-a din Cupa României, ediția 2017-2018, într-o partidă disputată pe stadionul din complexul Ghencea.

''Zimbrii'' s-au impus datorită a trei eseuri, din care două de penalizare, și concretizarea unei lovituri de pedeapsă, ''militarii'' izbutind doar un eseu, netransformat, și fructificând, la rândul lor, o lovitură de penalitate.

Steaua, liderul turului SuperLigii CEC Bank, a înregistrat astfel a doua înfrângere în actualul sezon competițional, după ce a pierdut și etapa trecută cu 7-41 în fața Timișoarei Saracens.

În celelalte meciuri ale etapei, campioana Timișoara Saracens a trecut în deplasare de Dinamo cu 24-17, iar CS Politehnica Iași a câștigat acasă, cu 13-6, în fața celor de la U Cluj.

Ca urmare a victoriei pe care a obținut-o, CSM Știința Baia Mare a preluat șefia clasamentului Cupei, cu 18 puncte, Steaua coborând pe poziția a doua, cu 15 puncte, CSM București ocupând locul 3 cu 14 puncte.

Etapa următoare, a 6-a, programează sâmbăta viitoare doar două meciuri, CS Poli Iași — CSM Știința Baia Mare și Dinamo — CSM București, cel de-al treilea meci, U Cluj — Timișoara Saracens urmând să se dispute pe 3 martie în condițiile în care bănățenii, angrenați în competiția europeană inter-cluburi Continental Shield, vor juca pe 9 decembrie, acasă, cu italienii de la Cammi Calvisano.

Meciurile etapei a 7-a sunt programate pe data de 10 martie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE