2020-06-02 02:51

Selecţionerul “Stejarilor”, Lynn Howells, despre prestaţia debutanţilor la WRNC 2016. “S-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Sunt mândru de ei”

 |  17:03
Selecţionerul “Stejarilor”, Lynn Howells, despre prestaţia debutanţilor la WRNC 2016. “S-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Sunt mândru de ei”

Selecţionerul echipei naționalei de rugby a României, Lynn Howells, s-a arătat mai mult decât mulţumit de evoluția celor şapte debutanți în meciurile din cadrul turneului World Rugby Nations Cup (WRNC) 2016 de la București. “Stejarii” au câştigat competiţia după ce a învins în toate partidele: 20-8 cu Namibia, 40-0 cu Uruguay și 20-8 cu Argentina XV.

''A fost un turneu bun. Am testat șapte jucători și toți s-au ridicat la înălțimea așteptărilor, sunt mândru de ei'', a spus Howells, potrivit site-ului World Rugby. Cei şapte jucători care au debutat în tricoul tricolor au fost Jack Umaga, Gigi Militaru, Răzvan Ailenei, Ionuț Balaban, Nicolas Onuțu, Florin Bardașu și Dennis Perju.

“A fost o onoare pentru mine să debutez pentru România, o bucurie imensă și neașteptată. A fost un meci greu cu Argentina XV, un meci de care îmi voi aduce aminte tot timpul, cu un nivel mult mai ridicat de joc decât ce am jucat eu până acum. Mă bucur că antrenorii au avut încredere în mine și mi-au dat această șansă, de a evolua pentru România. Acest debut mă motivează mai mult ca să mă pregătesc mai bine și să fiu în atenția antrenorilor (...)'', a declarat pentru frr.ro, taloneurul Florin Bardașu (CSM Știința Baia Mare), completat de colegul său, Gigi Militaru: ''Pasul pentru mine la echipa națională a fost cel mai frumos lucru care mi se putea întâmpla. Așteptam de mult să fiu convocat și într-un final mult așteptat am ajuns și aici. În rândul Stejarilor m-am simțit foarte bine, m-am integrat rapid, colegii de la Timișoara fiindu-mi de mare ajutor. Meciurile au fost exact cum mă așteptam, de intensitate mare, la fel ca cele jucate cu Timișoara pentru calificarea în Challenge Cup”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE