2020-07-07 16:01

Suporter cu “greutate”. RUGBY, MECI-TEST: ROMÂNIA – SUA

 |  18:44
Suporter cu “greutate”. RUGBY, MECI-TEST: ROMÂNIA – SUA

Obiectivul ''Stejarilor'' este obținerea a trei victorii din tot atâtea meciuri-test pe care prima reprezentativă le va susține pe parcursul acestei luni, la București, pe Stadionul Național ''Arcul de Triumf''. Cu SUA, pe 12 noiembrie, cu Canadei, pe 19 noiembrie, și cu Uruguay, pe 26 noiembrie. La disputa contra americanilor, tricolorii vor avea parte de suportul unui fan-surpriză.

După modelul partidelor din fotbalul american, întâlnirea cu SUA va fi precedată de la ora 17.00, de un spectacol susţinut de Horia Brenciu şi muzicienii săi de la HB Orchestra, cei care s-au întâlnit deja cu jucătorii Ionuț Dumitru și Stelian Burcea. Artiștii din HB Orchesta au primit mingi și tricouri și au învățat cum se formează o grămadă și cum se recuperează din margine.

''Ne pregătim de România — SUA. Orice președinte ar avea America, noi suntem pregătiți să facem față puternicei lor selecționate. Pe 12 noiembrie ne vedem pe stadionul Arcul de Triumf, pentru că acolo această orchestră, care reprezintă grămada perfectă, va avea un concert. Noi vom cânta, iar Stelian și Ionuț vor juca pentru noi. Trebuie să le ținem pumnii și trebuie să strigăm din suflet 'Hai România'!'', a declarat Horia Brenciu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE