2020-07-14 14:20

8.500 de bucureşteni s-au înscris până acum în programul ''Testăm pentru Bucureşti (Firea)

 |  10:27
8.500 de bucureşteni s-au înscris până acum în programul ''Testăm pentru Bucureşti (Firea)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a anunțat într-o postare pe Facebook că 8.500 de bucureșteni s-au înscris până acum în programul ''Testăm pentru Bucureşti', în cadrul căruia vor beneficia de o testare gratuită de tip Real Time PCR, pentru a afla dacă sunt infectate cu noul coronavirus.

"8.500 de bucureşteni s-au înscris pentru a se testa gratuit să afle dacă sunt contaminaţi cu noul coronavirus. După înscriere, veţi fi contactaţi şi programaţi pentru testare la unul din cele 20 de laboratoare ale clinicilor de stat şi private partenere ale programului 'Testăm pentru Bucureşti'", anunţă primarul general, Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Ea a menţionat că testele sunt de tip PCR, "cele mai performante la nivel mondial" şi constau în analizarea unei probe din exudatul nazal şi faringian.

Primăria Capitalei a lansat vineri platforma online http://testampentrubucuresti.assmb.ro/. Testarea se realizează în mod gratuit, Primăria Capitalei, prin ASSMB, urmând să deconteze pentru fiecare persoană testată suma de 200 de lei, direct către laboratoarele de stat şi private afiliate proiectului.

Pe platforma online se pot înscrie, în vederea testării RT-PCR, bucureştenii care sunt asimptomatici, adică nu se află în definiţiile de caz stabilite de Institutul Naţional de Sănătate Publică şi care doresc să participe la proiect pe bază de voluntariat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-25Parerea ta...

CURAJ SI NEBUNIE
25 Mai 2020

''Testăm pentru Bucureşti', Privim hazardul și nebunia unei femei . Prea multi oamenii înscriși pentru un experiment în care lipsește adevărata informație.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz