2019-10-14 08:58

A fost INAUGURAT noul Spital de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular Foişor

 |  14:15
A fost INAUGURAT noul Spital de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular Foişor

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, au inaugurat luni noul Spital de Ortopedie, Traumatologie şi TBC Osteoarticular Foişor.

Unitatea va avea trei secţii. Două de ortopedie-traumatologie şi una de ATI. În plus vor fi opt săli de operaţii dotate la cele mai înalte standarde şi o instalaţie de spălare şi sterilizare a paturilor, o premieră pentru spitalele din România. 

Prezent la eveniment, prof. dr. Ioanel Sinescu, rectorul UMF, a expus importanţa noului spital inaugurat luni, "o nouă bază clinică modernă, foarte performantă, în care se vor forma specialişti de mare valoare": "Mă bucur că avem şi în Bucureşti un spital de excelenţă, la care cu siguranţă vor apela nu doar cetăţenii din Capitală, ci şi din întreaga ţară. Spitalul de Ortopedie şi Traumatologie Foişor este pregătit să facă faţă oricăror intervenţii, la standarde europene".

Ce se va întâmpla din martie 2018 cu vechea clădire a Spitalului Foișor

Edilul general al Capitalei a anunțat că, începând cu luna martie a anului viitor, vechea clădire a Spitalului Foişor va fi consolidată şi amenajată. În interiorul acesteia urmează să funcţioneze un centru dedicat educaţiei şi cercetării.

"Ce ne propunem în foarte scurt timp, şi anume în luna martie a anului viitor, este să începem consolidarea şi dotarea clădirii vechi a Spitalului Foişor, o investiţie de circa 10 milioane de euro, iar acest centru va fi dedicat exclusiv educaţiei şi cercetării. De asemenea, va fi construită o parcare subterană cu trei etaje", a declarat Firea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-18Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray