2020-07-04 15:52

Al doilea test de coronavirus a ieșit negativ pentru 5 din cei 10 nou-născuți de la maternitatea din Timișoara

 |  10:08
Al doilea test de coronavirus a ieșit negativ pentru 5 din cei 10 nou-născuți de la maternitatea din Timișoara

Cinci dintre cei zece bebeluşi de la Maternitatea Odobescu din Timişoara, inițial pozitivi pentru coronavirus, au acum teste negative, după refacerea analizelor.

Cei 5 din cei 10 nou născuți ale căror teste ieșiseră pozitive sunt din Timișoara și au fost retestati ieri și au ieșit negativi. Ceilalți 5 sunt din județe limitrofe (Arad și Hunedoar). Și pentru aceștia așteptăm rezultatele”, arată Ministerul Sănătății.

Reamintim că testele pentru 10 nou-născuți din Maternitatea Odobescu din Timișoara, care face parte din Spitalul Municipal, fuseseră pozitive luni.

Direcția de Sănătate Publică Timiș a stabilit marți măsuri de reorganizare a activității de la Maternitatea Odobescu din Timișoara. Bebelușii vor fi testați din nou, ca și toate pacientele care vor intra în maternitate.

”În Spitalul Odobescu s-au constituit două zone: o zonă verde și una roșie. Pacientele ce se vor adresa acestei unități, vor fi consultate de personal medical care va purta echipament corespunzător, după care se vor izola și vor fi testate Sars-Cov 2. În funcție de rezultat, pacientele vor fi îndrumate către Spitalul Bega dacă rezultatul va fi pozitiv, iar dacă acesta va fi negativ vor fi internate la Spitalul Odobescu”, a informat Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz