2019-08-18 12:44

ALERTĂ: bacterie periculoasă, descoperită la Spitalul Universitar din București

 |  13:32
ALERTĂ: bacterie periculoasă, descoperită la Spitalul Universitar din București

O bacterie periculoasă a fost descoperită la Spitalul Universitar din Capitală acolo unde una dintre sălile din secţia de obstetrică-ginecologie este închisă de două zile. Este vorba de bacilul pioceanic, bacil care se dezvoltă în mediile umede. Din informaţiile de până acum, sala nu este una în care se fac operaţii de naştere, informează Digi24.

În urmă cu o săptămână au fost recoltate probe din această sală de ginecologie, iar vineri a fost confirmată existența aceste bacterii. Este vorba de pioceanic. Bacteria a fost descoperită într-un filtru de apă al spălătorului din această secție.

În această sală se fac, de obicei, intervenții chirurgicale pentru fibrom sau chisturi. În acest moment sala este închisă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-26Parerea ta...

HORUS
26 Aug 2018

Era ascunsa dupa usa
STOP CENZURA
26 Aug 2018

Daca aveti carnet de ciumat rosu puteti mentiona aici domnilor de la PUTEREA
MAFIA PSD
26 Aug 2018

IN SPITALELE DIN ROMANIA SUB CONDUCEREA MIN SANATATII DE LA PSD -ALDE AU MURIT 59 COPII DE RUJEOLA SI TOT ATÂTEA FAMILII DISTRUSE.
HEXIFARMA
26 Aug 2018

mafia Condrea face experimente pe oameni
CHIAR!
26 Aug 2018

Dosarul HEXIPHARMA A MURIT, CA TOATE CELELALTE? L-AU ”SINUCIS” P-ĂLA, IAR ACUM SE DĂ CU APĂ DE PLOAIE (PE BANI GREI) CA ȘI PULBEREA HEMOLITICĂ LUATĂ PE MILIOANE, ARUNCATĂ LA WC...MAFIE ÎN CARE ERA BĂGAT COCOȘ ȘI ALTE PANARAME UNIVERSITARE DIN SPITALE, CHIAR ȘI IRINEL POPESCU...SAU ĂSTA N-ARE VOIE SĂ FIE SCUTURAT PENTRU CĂ POARTĂ ȘORȚ, COMPAS ȘI MĂNUȘI? SCÂRBĂ MAXIMĂ! POLITICA ESTE CONDUSĂ DE IUDEO-MASONI, D-AIA NU SE VA FACE NICIODATĂ DREPTATE!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray