2020-08-12 13:23

Alertă! Numărul cazurilor de Coronavirus în România a ajuns la 102. Ultimii trei sunt lideri PNL

 |  16:13
Alertă! Numărul cazurilor de Coronavirus în România a ajuns la 102. Ultimii trei sunt lideri PNL

Numărul românilor infectați de coronavirus a ajuns la 102, ultimele 7 cazuri fiind confirmate în cursul zilei de azi.

Ultimii trei pacienți sunt lideri locali ai PNL, care au intrat în contact cu senatorul depistat pozitiv Vergil Chițac. Este vorba de deputatul Lucian Heiuș, primarul Devei, Florin Oancea și administratorul public Adrian David Nicolae.

Toți 3 se află în izolare la domiciliu, au participat la reuniunea BPN a PNL la care a participat și senatorul Chițac, și ieri nu au fost prezenți la reuniunea Biroului Executiv al PNL.

Ministrul Sănătății a anunțat că România va trece, în scurt timp, la următorul grad de alertă. „Acest scenariu trei, la care vom trece nu este cel mai greu, cel mai greu ne va fi când vom trece în scenariul patru (peste o mie de cazuri)” a declarat Costache.

„Acest scenariu 3 nu este cel mai important, cel mai important și cel mai greu ne va fi când vom trece – și este foarte posibil – în scenariul 4. Întârziem cât mai mult această trecere – și mă refer când vom depăși 1.000 de pacienți. Deocamdată, și la acest număr de pacienți – aproape 90 câți avem în momentul de față – ne permitem încă luxul să internăm toți pacienții, inclusiv formele ușoare în spitalele și secțiile de boli infecțioase, într-o izolare strictă, în dorința de a limita răspândirea acestui virus. Știm din greșelile altor țări, atunci când formele ușoare au fost lăsate la domiciliu, uneori nu se respectă această carantinare la domiciliu și atunci virusul se răspândește mai repede”, a mai adăugat Victor Costache într-o intervenție la Digi24.

 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz