2020-06-02 03:29

Alte 18 cadre medicale de la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală au fost confirmate cu COVID-19

 |  15:32
Alte 18 cadre medicale de la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală au fost confirmate cu COVID-19

Cel puţin 25 de cadre medicale de la Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale ''Dr.Victor Babeş'' din Capitală au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, informează vineri Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti. În urmă cu două zile, doar şapte cadre medicale de la unitatea spitalicească erau depistate pozitiv cu Covid-19.

"În aceste zile, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale 'Dr.Victor Babeş' din Bucureşti, unitate medicală de primă linie în lupta pentru combaterea pandemiei, continuă testarea personalului medical care s-a ocupat, în ultimele 3 săptămâni, de îngrijirea pacienţilor COVID-19. Din prima serie de 200 de angajaţi testaţi, în total 25 de persoane sunt pozitive pentru SARS-CoV-2, toate cazurile fiind raportate la Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, conform normelor în vigoare. Este vorba despre 2 medici primari, 3 medici rezidenţi şi 20 de asistente şi infirmiere", precizează sursa citată.

Toţi cei 25 de angajaţi sunt asimptomatici şi au fost imediat internaţi şi izolaţi în cadrul spitalului. În acest moment, se derulează procesul de testare pentru restul de 200 de angajaţi implicaţi direct în îngrijirea pacienţilor COVID-19.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine