2020-04-08 11:28

ANCHETĂ la Spitalul Floreasca. Un chirurg a fost agresat în timpul operației

 |  21:37
ANCHETĂ la Spitalul Floreasca. Un chirurg a fost agresat în timpul operației

Un medic de la Spitalul Floreasca susține că a fost agresat de un coleg în sala de operație. El a depus o plângere la conducerea unității medicale, care a dispus constituirea unei comisii de anchetă.

Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului, a precizat pentru Agerpres că deja au fost audiate mai multe persoane în acest caz. 

„Vineri, la ora 15,00, unul dintre medici a depus o plângere la conducerea spitalului cum că ar fi fost agresat în timpul operaţiei. (...) Sesizarea a fost făcută şi verbal. Domnul manager a dispus imediat constituirea unei comisii de anchetă administrativă pentru a verifica dacă aşa stau lucrurile. A fost sesizat şi medicul de medicina muncii şi medicul de sănătate şi securitate în muncă, Serviciul de Prevenire şi Control al Infecţiilor asociate practicii medicale. Au fost audiate primele persoane care ar fi fost implicate în acest eveniment. Au continuat audierile şi astăzi şi credem că în următoarele zile se vor finaliza nişte concluzii”, a declarat Bogdan Opriţa.

Potrivit unor surse medicale, şi alţi medici de la secția Chirurgie generală au depus o sesizare la mai multe instituţii în legătură cu acest eveniment, dar reclamând și „alte lucruri”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine