2020-07-04 15:16

Antibiotice Iași reia producția de Paracetamol și Novocalmin în regim de URGENȚĂ

 |  18:20
Antibiotice Iași reia producția de Paracetamol și Novocalmin în regim de URGENȚĂ

Reprezentanţii companiei Antibiotice Iaşi au anunţat, marţi, că reiau producţia de Paracetamol şi Novocalmin, în regim de urgenţă.

„Suntem permanent vigilenţi la nevoile pacienţilor şi medicilor români şi ne adaptăm planurile de producţie pentru a răspunde prompt cererii de medicamente din piaţă. Antibiotice Iaşi dispune de resurse importante precum APP-uri (autorizaţii de punere pe piaţă), materii prime, know-how-ul de fabricaţie, pentru a fi capabilă în orice moment să producă şi să livreze o întreagă gamă de medicamente pentru milioane de pacienţi, inclusiv pentru tratamentul simptomatic COVID-19.

Astfel, decizia de a reintroduce Paracetamolul şi Novocalminul în fabricaţie a fost luată pentru că suntem şi vom rămâne solidari faţă de sistemul medical românesc, faţă de toţi pacienţii români”, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presă, Ioan Nani, director general Antibiotice Iaşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-07Parerea ta...

NICU
07 Apr 2020

Sper sa faca Paracetamol ca cel din occident si cu pret accesibil,sunt farmacii ce vand paracetamol pentru copii si sfatuieste persoanele adulte sa ia doua...si nu au nici un efect iar pretul este dupa "masina" farmacistilor...
CETATEAN
08 Apr 2020

Cine l ea interzis sa faca ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz