2020-04-08 15:20

ANUNȚ-BOMBĂ din China: vitamina C tratează coronavirusul COVID-19

 |  22:42
ANUNȚ-BOMBĂ din China: vitamina C tratează coronavirusul COVID-19

Guvernul chinez din Shanghai a dat zilele trecute o recomandare oficială ca noul coronavirus COVID 19 să fie tratat cu vitamina C, intravenos. Este vorba despre vitamina C in cantitati mari si neaparat administrata pe cale injectabila.

Vitamina C este recomandarea guvernului chinez pentru tratarea noului coronavirus. Aceștia susțin că banala vitamină, în cantități mari, poate avea rezultate spectaculoase în cazul pacienților infectați cu noul virus.

Recomandările de dozare variază în funcție de severitatea bolii. Acestea pleacă de la 50 si pot ajunge până la 200 miligrame per kilogram greutate corp pe zi, fără a depăși însă doza de 200 mg/kg/zi.

Cu alte cuvinte, un adult ar trebui să primească între 4,000 și 16,000 miligrame pe zi, intravenos.

 Atsuo Yanagisawa, expert în terapia intravenoasă, spune că această metodă specifică de tratament este extrem de importantă, deoarece efectul vitaminei C este de cel puțin 10 ori mai puternic dacă este administrată intravenos decât dacă este administrată oral. Acesta a declarat că ”vitamina C intravenoasă este un tratament antiviral sigur, eficient și cu spectru larg”.

Pe de altă parte, profesorul Richard Z. Cheng, un expert care a lucrat îndeaproape cu autoritățile medicale guvernamentale chineze și care a facilitat cel puțin 3 studii clinice cu privire la efectul vitaminei C asupra organismului, luptă pentru a convinge medicii din spitalele chineze să implementeze în tratamentul pacienților cu coronavirus vitamina c, intravenos.

Ambii medici atrag atenția cu privire la faptul că vitamina C , administrată atât pe cale orală cât și intravenoasă, este cel mai bun mijloc de prevenție în fața virusului, scrie nexusnewsfeed.com.

O declarație oficială a Spitalului Xi'an Jiaotong spune:

”În după-amiaza zilei de 20 februarie 2020, alți patru pacienți cu pneumonie severă cauzată de coronavirus s-au recuperat din spitalul C10 West Ward din Tongji. La ultimii 8 pacienți externați din spital (...) doze mari de vitamina C au avut rezultate bune în aplicațiile clinice. Considerăm că pentru pacienții cu pneumonie neonatală severă și pacienții cu boli cronice, tratamentul cu vitamina C ar trebui să fie inițiat cât mai curând posibil după internare. Dozele mari inițiate în faze incipiente au puternice efecte antioxidante, reduc răspunsurile inflamatorii și îmbunătățesc funcția endotelială.  Numeroase studii au demonstrat că dozele mari de vitamina C sporesc efectele tratamentelor. Dozele mari de vitamina C nu eficientizează doar antiviralele, dar mai important, previn și tratează leziunile pulmonare acute și problemele respiratorii grave”, citeaza antena3.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-10Parerea ta...

GHEORGHIESCU STEFANIA
10 Mar 2020

In perioada comunista retetele constau in vitamine administrate injectabil.Am facut si eu vitamine...si vitamina c injectabila intravenos.In fiecare an trebuia sa fac asta pentru ca eram mai slabuta... si pacientii astenicifaceau astfel de injectii si se puneau pe picioare rapid.Sa va mai spun ca Polidinul romanesc era la mare inaltime...De asemeni pentru intarirea muschiului inimii era o injectie pe care nu- mi amintesc cum se numea...imi pare rau... Cat pot sa dau relatii voi incerca sa ajut daca pot . Stiu ca pe atunci lumea punea accent mare pe sanatate iar Sistemul medical dadea retete bune,injectabil ce e drept...dar eram mai sanatosi.Sper sa se gaseasca si acum retete care trateaza. Sanatate maxima va doresc si multa Speranta!!!
VASILE
11 Mar 2020

Guvernul din Shanghai??? Macar atat sa va informati, ma, fitzuica pacii, ca e la Beijing.
ARDELEANU
11 Mar 2020

Vai ele informatii, auzi ca Shanhai :)))
NICU
11 Mar 2020

Țuica e cea mai bună pentru asa ceva,are toate vitaminele
MCA
12 Mar 2020

Traduceri pentru government guvern, guvernare, administraţie, conducere, autoritate, cabinet, cârmuire, stăpânire, minister, oblăduire
KOSTY
12 Mar 2020

MCA ce ai scris ca nu intelege lumea mai la tema scriti.va rog?
ALY
14 Mar 2020

A fost dezmintita aceasta informatie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine