2020-07-14 07:34

Arafat, despre data la care ia sfârșit CARANTINA: "Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Nu putem rămâne IZOLAȚI pe viață"

 |  15:33
Arafat, despre data la care ia sfârșit CARANTINA: "Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Nu putem rămâne IZOLAȚI pe viață"

Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a vorbit, la Antena 3, despre data la care ia sfarsit carantina impusa de epidemia COVID-19.

„La acest moment încă avem cazuri care apar și suntem în creștere. Nu suntem în situația Italiei, Franței, a Statelor Unite. Nu știu dacă vom ajunge în situația lor, e posibil să da, e posibil să nu. Poate vom avea un platou, apoi începem să scădem. Vom putea spune mai multe după perioada Paștelui sau la finalul lui aprilie. La acest moment, dacă ne relaxăm prea devreme, riscăm să explodeze situația și să nu o putem controla. Dacă așteptăm, vom putea lua decizii pe baza rezultatelor”, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

„Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Nu putem rămâne izolați pe viață. Până apare un vaccin, am putea să învățăm să trăim cu el, dar să respecăm niște reguli în societate. După perioada sărbătorilor vom face o evaluare, și nu o fac doar eu, va fi pe mai multe aspecte. Vom vedea dacă ne permitem să relaxăm lucrurile”, a concluzionat Raed Arafat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-09Parerea ta...

ROBERT HORVATH NEW YORK
09 Apr 2020

Scandal Cotidianul Corespondentele din New York sunt scrise la Bucuresti ! Marca Serviciul Extern.
CAND ESTI PREA SARAC
09 Apr 2020

Romania este o tara mult prea saraca si furata de ai sa-i politicieni. "Trebuie să învățăm să trăim cu acest virus. Deci sa intelegem ca cine traieste, traieste cine moare moare! Sicriul de carton il asteapta ori la usa firmei ori la domiciliu.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz