2020-07-04 15:41

Atenție! Un alt județ impune purtarea unei măști de protecție la ieșirea din casă

 |  11:00
Atenție! Un alt județ impune purtarea unei măști de protecție la ieșirea din casă

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vrancea a hotărât marți ca toţi cetăţenii care ies în spaţiile publice să poarte mijloace de protecţie a gurii şi nasului, potrivit Prefecturii Vrancea, citată de Agerpres.

Măsura intră în vigoare începând de vineri, după o decizie luată în ședința extraordinară a comitetului.

„Începând cu data de 10.04.2020, se instituie pentru toţi cetăţenii judeţului Vrancea, precum şi pentru cei care tranzitează judeţul măsura obligatorie de purtare a mijloacelor de protecţie a gurii şi a nasului (măşti de protecţie, eşarfe sau alte modalităţi de protecţie), în toate spaţiile publice închise şi deschise (mijloace de transport în comun, instituţii publice, spaţii comerciale, farmacii, pieţe agroalimentare, şantiere, gări, autogări etc.)”, se arată în hotărârea de marţi a CJSU Vrancea.

De asemenea, pentru administratorii şi deţinătorii locaţiilor amintite se instituie obligaţia de a monta covoare îmbibate cu substanţe dezinfectante. Aceştia vor afişa în locuri vizibile obligativitatea cetăţenilor de a respecta măsurile de protecţie instituite şi vor interzice accesul cetăţenilor fără mijloacele de protecţie menţionate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz