2020-04-10 07:06

AVERTISMENT de la Institutul Matei Balș: ”CORONAVIRUSUL va ajunge în România!”

 |  19:53
AVERTISMENT de la Institutul Matei Balș: ”CORONAVIRUSUL va ajunge în România!”

Noul coronavirus va ajunge cu siguranță în România, iar din punct de vedere al severității, gripa este mult mai periculoasă, atrage atenţia Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

"Am aflat cu surprindere, începând de acum o lună, cât de mulți români umblă în China, nu-mi închipuiam că sunt atât de mulți, turiști, studenți, oameni de afaceri. Prin urmare, vor începe să vină înapoi în țară. Procuparea în acest moment epidemic a autorităților din România este să împiedicăm sau mai corect sus să întârziem pe cât posibil apariția coronavirusului în România. Pentru că el va ajunge. Va ajunge mai târziu decât în alte părți, dar va ajunge", a declarat Cătălin Apostolescu, luni, potrivit gandul.info.

În prezent, nu există un loc unde să putem mergem să ne testăm de coronavirus, testul se face la indicația unui medic. Un tratament nu există și nu are cum să existe în acest moment, a detaliat specialistul: „Pentru că în orice epidemie există un element-surpriză, să fie nou pe de-a întregul sau să vină cu ceva nou.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine