2020-04-05 19:19

Avertisment dur: Nu mai este decât o chestiune de zile până când Coronavirusul va lovi ca un trăsnet în București

 |  09:35
Avertisment dur: Nu mai este decât o chestiune de zile până când Coronavirusul va lovi ca un trăsnet în București

Jurnalistul Radu Banciu a comentat în stilu-i caracteristic posibilitatea ca virusul Covid-19 să ajungă și în România, susținând că nu mai este decât o chestiune de zile până ce se va întâmpla acest lucru.

„Să ne imaginăm un pic cam ce ar putea să facă acest coronavirus în aglomerata capitală românească. Pentru că, de aici înainte, cred că nu anticipăm, nu mai este decât o chestiune de zile până când el va lovi ca un trăsnet în București. În primul rând, se vor goli străzile. Nu va mai exista aglomerație în București. Vor fi locuri de parcare gârlă.

Te vei putea deplasa dintr-un loc în altul cam cum era pe vremea când Sergiu Nicolaescu făcea genericul de la «Revanșa». Cam așa de pustiu o să fie Bucureștiul în curând. Sunt vești chiar mai bune decât asta. Pe lângă faptul că nu vom mai sta nicăieri la cozi, pe lângă faptul că vom putea plăti impozitele în sfârșit civilizat. La ghișeele unde altădată sute, mii de pensionari atârnau, de la 6 dimineața, vor fi goale. Imaginați-vă că vom fi singuri în metrou.

E adevărat, va trebui să îl conducem chiar noi. Vom fi singuri în tramvaie, singuri în troleibuze. Vom vedea cum arde Delta Văcărești precum Catedrala Notre-Dame de Paris de oriunde din București, fără să intervină nimeni. Vom putea să facem poze, vom putea să facem selfie-uri. Ne vom cățăra pe Intercontinental. Vom fi singuri în sălile de păcănele. Bucureștiul va arăta, în sfârșit, ca într-un mare film, unde toți virușii ne pândeau și până la urmă ne făceau. Este pentru a treia sau a patra oară doar în istoria Planetei, de la începutul secolului XX, când viața în sfârșit egalează filmul”, a declarat Radu Banciu, în direct pe B1 TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

MOARTEA ODIHNEșTE PE PRAG
25 Feb 2020

Mai dacă iar lovi pe toți politicieni corupți chiar nu ar fi nici o pierdere pentru Romania . Dar tare ne este teama ca il va lovi pe acel roman disciplinat, corect, harnic si batjocorit de către om politic fără caracter
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine