2020-06-04 23:41

Bloomberg AVERTIZEAZĂ: ”Spitalele românești, la fel de înfricoșătoare ca și coronavirusul”

 |  23:18
Bloomberg AVERTIZEAZĂ: ”Spitalele românești, la fel de înfricoșătoare ca și coronavirusul”

„În această țară europeană europeană, spitalele sunt la fel de înfricoșătoare ca și coronavirusul”, relatează Bloomberg, adăugând: „Sistemul de sănătate al țării este printre cele mai puțin pregătite din Uniunea Europeană”.

Peste 440 de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în România, în ultimele 24 de ore, potrivit celui mai recent bilanţ al Grupului de Comunicare Strategică, transmis vineri.

Pe teritoriul României, până astăzi, 3 aprilie, au fost confirmate 3.183  de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID–19 (coronavirus), ceea ce înseamnă că de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 445 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 83 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 13.531 de persoane. Alte 114.646 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-04Parerea ta...

NICU
04 Apr 2020

Faptul ca mancarea pacientilor era furata,trebuia sa mearga orice babuta cu medicamentele ei la internare,daca nu medicul ii dadea idicatii la ce farmacie sa mearga !! acolo lucra sau fiica sau sotia,preturile erau umflate,10 lei daca voia cearsaf,zece lei sa schimbe un nenorocit imobilizat la pat,aveau in schimb director ce se numeste manager (pentru ce ,nu stiu) avem presedinte sef de judet ce comanda si seful politiei,asa au fost si cei dinaintea lui Flutur,acum este omul lui Ponta sau prefectul Adomnicai,tot a fost politizat,omul nu are nici o valoare...
FANTOMELE
04 Apr 2020

Cheltuielile pentru probleme de sănătate și sociale sunt mari - dar chiar și un sistem de sănătate puternic dezvoltat, cu acces universal, nu garantează egalitatea. Atunci te întrebi spitalele din RO" sec XIX-lea XX-lea cum se prezintă la raport ? Medici demisionează si fug pe capete. Ce pretenții mai ai când PSD a ruinat tot, prin programul de sănătate a reușit sa recupereze câteva miliarde înapoi la buget .
VIOREL
04 Apr 2020

PSD a spalat creierele amaratilor ce sunt inca dependenti de ajutoare sociale actualii nu sunt mai breji...de ce se fura mancarea din spitale? De ce se fura mastile si manusile si se vand prin piete? De ce se percepe spaga? Trebuie introdusa declaratia de avere si la cadre medicale ,sa vedeti ce "boieri" are tara!
CUCUVEAUA DE BETON
04 Apr 2020

Da sigur ,sigur psd ul e vinovat!10 ani ati condus cu crucisul cel pisat PETROV atunci ce ati facut ?Ati furat la greu si ati condus aiurea in tramvai Singura voastra grija era sa dati bine in fata ,,unchiului Sam ''si al lui tante MERKAL CU cei 14 miliarde de euro dati pe arme ruginite si haine second hand Sas ul vostru facea,, sanatatea''functionalaPetrov a inchis spitale nu psd ul
NICU
04 Apr 2020

Declaratia de avere pentru toti ce lucreaza in sanatate si pentru notarii publici ! aceste doua categorii profesionale sunt cele mai avute si se eschiveaza de la plata darilor prin diferite tertipuri .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine