2020-07-07 07:19

Pe timp de criză, mai multe cadre medicale din Iași vor să fie transferate la Suceava, dar nu primesc răspuns de la autorități

 |  09:24
Pe timp de criză, mai multe cadre medicale din Iași vor să fie transferate la Suceava, dar nu primesc răspuns de la autorități

Monica Holicov, un medic ginecolog din Iași, a declarat, miercuri noapte, la Digi24, că a cerut, împreună cu un grup de rezidenți, să fie transferați în Suceava, dar nu au primit niciun răspuns de la autorități ”Probabil că nu au nevoie de noi și de-asta nu ne-au răspuns”, a declarat medicul la Digi24. Monica Holicov a declarat că nici ei, nici rezidenților nu le este frică de probabilitatea infectării cu coronavirus, spunând că pentru ei prioritare riscului propriu sunt pacientele care au nevoie de ajutor edical: ”Nu se pot opri nașterile din cauza coronavirusului. Paciente cu probleme ginecologice sau care nasc sau pierd sarcini sunt tot timpul. Eu cred că este nevoie de noi”, a mai declarat medicul ginecolog. Aceasta susține că atât ea, cât și mai mulți medici rezidenți, au depus cererile de transfer și că așteaptă să fie sunați pentru a putea contribui la rezolvarea crizei medicale din Suceava.

”Probabil că nu au nevoie de noi și de-asta nu ne-au răspuns”, a declarat medicul la Digi24.

Monica Holicov a declarat că nici ei, nici rezidenților nu le este frică de probabilitatea infectării cu coronavirus, spunând că pentru ei prioritare riscului propriu sunt pacientele care au nevoie de ajutor edical:

”Nu se pot opri nașterile din cauza coronavirusului. Paciente cu probleme ginecologice sau care nasc sau pierd sarcini sunt tot timpul. Eu cred că este nevoie de noi”, a mai declarat medicul ginecolog.

Aceasta susține că atât ea, cât și mai mulți medici rezidenți, au depus cererile de transfer și că așteaptă să fie sunați pentru a putea contribui la rezolvarea crizei medicale din Suceava.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz