2019-07-24 10:12

Campanie anti-TBC. Bucureştenii îşi pot face GRATUIT radiografii pulmonare. Numerele de TELEFON unde se fac PROGRAMĂRILE

 |  13:51
Campanie anti-TBC. Bucureştenii îşi pot face GRATUIT radiografii pulmonare. Numerele de TELEFON unde se fac PROGRAMĂRILE

Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), lansează, timp de trei luni, o campanie de prevenire şi conştientizare a riscului răspândirii TBC.

Astfel, bucureştenii îşi pot face radiografii pulmonare gratuit, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, de luni, la Spitalul Clinic Nicolae Malaxa şi la Spitalul Clinic Colţea. Programările se pot face la 021.255.5405 int. 3161, pentru Spitalul Clinic Nicolae Malaxa şi la 021.3874366, pentru Spitalul Clinic Colţea.

Dacă diagnosticul este pozitiv, pacienţii vor fi îndrumaţi pentru consult de specialitate şi tratament specific la Spitalul de Pneumoftiziologie Sf. Ştefan şi la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş. ''De asemenea, cu ocazia Zilei Mondiale de Luptă Împotriva Tuberculozei, anunţăm proiectul de înfiinţare a unui Dispensar TBC, în sectorul 2, pe Şos. Pantelimon, într-un sediu modernizat şi dotat la cele mai înalte standarde. Aici vor fi relocate dispensarele din sectoarele 1 şi 2 şi vor exista cabinete atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Pacienţii vor beneficia de servicii de imagistică şi radiologie, complexe şi de ultimă generaţie. În plus, diagnosticarea tuberculozei se va face mult mai rapid decât până acum'', precizează ASSMB.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray