2019-10-14 21:11

Când începe PRODUCȚIA DE VACCINURI la Institutul Cantacuzino

 |  15:55
Când începe PRODUCȚIA DE VACCINURI la Institutul Cantacuzino

Ministrul Sănătăţii a făcut recent un anunţ uluitor despre Institutul Cantacuzino. El susţine că celebrul centru va putea să producă vaccinuri peste trei ani. Bodog spune că în tot acest timp Institutul va putea produce suplimente pentru stimularea imunităţii.

"Institutul Cantacuzino poate să producă vaccinuri cam în trei ani. Dar, în această perioadă, el poate să producă suplimente pentru stimularea imunităţii. Poate să înceapă să producă produsele pe care le-au avut, nu neapărat vaccinurile despre care vorbim, în speţă gripalul şi BCG, dar poate începe să producă unele lucruri", a declarat Florian  Bodog, vineri, într-o conferinţă de presă, susţinută la Tărgoviște cu ocazia manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Nifon.

"În acelaşi timp, trebuie să aducem specialişti pentru că nu e niciun secret că, la momentul la care institutul a rămas fără finanţare, specialiştii de top de acolo au plecat. Noi trebuie să aducem specialişti acolo, trebuie să construim o nouă linie de producţie şi totul trebuie să fie făcut pe o bază sănătoasă", a mai adăugat Bodog.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-08-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray