2019-08-25 16:35

CARANTINĂ la Spitalul de Urgență Buzău din cauza RUJEOLEI

 |  14:38
CARANTINĂ la Spitalul de Urgență Buzău din cauza RUJEOLEI

S-a instituit carantină în mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău,, cum ar fi Pediatrie, Terapie Intensivă şi Chirurgie generală. Măsura a fost dispusă din cauza numeroaselor cazuri de rujeolă înregistrate în ultimele săptămâni în județ.

Astfel, s-a restricţionat accesul vizitatorilor în secţiile unde pacienţii sunt mult mai expuși în faţa bolilor, porivit News.ro. Carantina a fost impusă în 10 secţii, între care Pediatrie, Terapie Intensivă, Chirurgie Generală, Ortopedie.

„Am primit o dispoziţie de la Direcţia de Sănătate Publică Buzău în care ni se indica, ni se recomanda interzicerea totală a unor vizite a aparţinătorilor în anumite secţii ca ATI, pediatrie, chirurgie generală, urologie, ORL, oftalmologie, ortopedie, boli infecto-contagioase şi blocul materno-infantil şi cu restricţionarea vizitelor pe canalele de vizită afişate”, a declarat Luminiţa Turcu, directorul de îngrijiri medicale ale Spitalului Judeţean.

În judeţul Buzău, au fost confirmate până acum 271 de cazuri de rujeolă, iar alte câteva zeci de suspiciuni sunt verificate la laborator. Și mai tragic este că, în acest moment, Direcţia de Sănătate Publică Buzău nu mai are în stoc nici un vaccin ROR, împotriva rujeolei, oreionului şi rubeolei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray