2020-08-12 13:20

Ce măsuri a luat Ministerul Sănătății după ce o angajată a fost confirmată cu coronavirus

 |  20:00
Ce măsuri a luat Ministerul Sănătății după ce o angajată a fost confirmată cu coronavirus

Femeia de 41 de ani care s-a întors pe 8 martie din Dubai și a fost conformată cu coronavirus este angajată a Ministerului Sănătății, astfel că instituția va intra în procedură de dezinfecţie.

“Se dezinfectează Ministerul Sănătăţii. Este o procedură care se face în contextul în care este o persoană confirmată”, a confirmat Oana Grigore, purtătorul de cuvânt al instituţiei, pentru Agerpres.

Sâmbătă, Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat că o femeie de 41 de ani - cazul 92, internată în Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, care s-a întors din Dubai în 8 martie şi a fost confirmată pozitiv în data de 13 martie, este angajată a Ministerului Sănătăţii.

"În prezent se află în curs o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacţilor şi recoltarea probelor, la fel ca la fiecare caz depistat pozitiv. De asemenea, contacţii direcţi ai persoanei se află în autoizolare la domiciliu", arată sursa citată.

În cadrul Ministerului Sănătăţii au mai fost luate şi alte măsuri pentru prevenirea şi limitarea răspândirii COVID-19.

Potrivit sursei citate, a fost limitat programul cu publicul şi au fost stopate audienţele pentru o lună. Au fost distribuite măşti şi produse dezinfectante pentru mâini şi suprafeţe. La intrarea în instituţie sunt completate chestionarele pentru monitorizare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

DESTEPT
15 Mar 2020

STROPITI STRAZILE . ZAPADA NU MAI VONE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz