2020-03-29 02:14

Centru de testare pentru coronavirus la Craiova

 |  11:39
Centru de testare pentru coronavirus la Craiova

Alături de București, Timișoara, Cluj-Napoca și Iași, Craiova va fi un alt centru în care se vor putea face teste pentru depistarea coronavirusului.

Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova va avea un laborator special unde se pot face teste pentru coronavirus. Astfel, autoritățile promit că toate persoanele suspecte vor fi testate într-un timp cât mai scurt timp. Până acum, toate analizele erau trimise în Capitală, la Matei Balș. 

"Spitalul de contagioși deține, este în posesia și va putea să lucreze cu echipamentul pentru efectuarea analizelor probelor prelevate de la suspecții de coronavirus. În plus, în cazul în care vor fi persoane infectate cu noul coronavirus autoritățile au pregătit un salon special. În cadrul spitalului de contagioși este un spațiu special amenajat pentru așa ceva, sunt persoane instruite ca să preleveze probele, ca să facă analizele pentru coronavirus.", a declarat prefectul de Dolj, Dan Purcărescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

MăSURA VIEțII
05 Mar 2020

„S-au rărit știrile despre coronavirus in presa romanească dar problema e tot acolo. Ba mai mult, spitalele nu sunt igienizate , nu sunt protejate, Vizitarea rudelor la pacienții bolnavi nu sunt verificate printr-un sever control. Străzile nu sunt curățate și igienizate , magazinele alimentare si ne alimentare nu sunt igienizate, Curățenia din mijloacele de transport, trenurile de navetiști ,autobuze, troleibuze lasă mut de dorit.( de la mare distanta se observa murdăria lor)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine