2020-04-10 00:22

Coronavirus. Amendă pentru un after-school din Galați pentru neîntreruperea activității

 |  14:21
Coronavirus. Amendă pentru un after-school din Galați pentru neîntreruperea activității

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a aplicat o amendă de 2.500 de lei proprietarului unei grădiniţe private din municipiului Galaţi, în care funcţionează un after school, pentru că nu a respectat deciziile privind combaterea coronavirusului.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a decis ca în perioada 11-22 martie să se suspende cursurile şi în unităţile private de tip after-school, la grădiniţa respectivă fiind găsiţi 15 copii care desfăşurau activităţi de acest tip.

Şi medicii Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi efectuează o anchetă la grădiniţa respectivă, urmând să ia măsuri corespunzătoare.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 15 domicilii din judeţul Galaţi, la care ar fi trebuit să se afle, în izolare, 27 de persoane. Trei persoane nu au fost găsite acasă, fiind amendate cu câte 10.000 lei.

Totodată, sunt în lucru două dosare penale legate de două persoane care nu au respectat condiţiile izolării la domiciliu, una din ele fiind chiar bărbatul de 72 de ani, din Galaţi, care a fost confirmat, săptămâna trecută, cu coronavirus.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine