2020-03-28 11:49

CORONAVIRUS, ultima oră. Statistici îngrijorătoare: 427 de morți şi 20.627 de îmbolnăviți

 |  10:15
CORONAVIRUS, ultima oră. Statistici îngrijorătoare: 427 de morți şi 20.627 de îmbolnăviți

La nivel global au fost confirmate 427 de decese şi 20.627 de cazuri de îmbolnăvire de Coronavirus, conform CNN. Dintre acestea, 425 de decese s-au produs în China. Tot în China, sunt 20.438 de persoane infectate cu coronavirus.

În afara Chinei sunt înregistrate 190 de cazuri de contaminare şi două decese în cel puţin 25 de ţări, dintre acestea, Japonia fiind ţara în care sunt consemnate cele mai multe cazuri. 

Japonia este urmată, ca număr de îmbolnăviri, de Thailanda - 19 cazuri şi Singapore - 18.

O echipă internaţională de experţi condusă de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) ar putea merge în China, cel mai devreme în această săptămână, pentru a investiga epidemia declanşată de coronavirus, şi ar putea include şi experţi americani, în urma unui acord între şeful OMS şi preşedintele Xi Jinping, a declarat luni un purtător de cuvânt al organizaţiei, transmite Reuters.

Separat, un oficial american din sectorul sănătăţii a declarat la Geneva că experţi medicali americani ar putea face parte din misiunea tehnică condusă de OMS, dar că discuţiile sunt încă în curs, citeaza News.ro.

China a acuzat luni Statele Unice că provoacă panică în legătură cu răspândirea rapidă a coronavirusului, cu restricţii de călătorie şi evacuări.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-04Parerea ta...

SE VEDE Că
04 Feb 2020

sunteți CONTROLAȚI voi, de la PUTEREA de către SISTEM! V-a întrecut COTIDIANUL în liber la comentarii...și alții! Dacă o s-o țineți tot așa, n-o să mai aveți clienți online...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine