2020-07-10 03:19

CORUPŢIA în spitale a SCĂZUT crede ministrul Sănătăţii

 |  19:01
CORUPŢIA în spitale a SCĂZUT crede ministrul Sănătăţii

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că speră şi crede că a scăzut corupţia din spitalele publice, dar că încă mai există cazuri punctuale. Reacţia ministrului vine după ce patru medici ortopezi din Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ şi singurul medic ortoped din policlinica spitalului au fost reţinuţi, fiind suspecţi de luare de mită.

'În calitate de ministru al Sănătăţii ar trebui să spun 'nu, totul este extraordinar, nemaipomenit'. Am mai declarat că încă avem o problemă cu plăţile informale, că încă avem o problemă cu modul în care ne comportăm cu pacienţii dacă nu primim ceva. Este un lucru care este evident. Eu cred şi sper că este în scădere, dar mai sunt cazuri punctuale. Ce s-a întâmplat la Neamţ nu aş dori să comentez foarte mult, deja sunt organe de anchetă care verifică aceste aspecte. (...) Acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla dacă cineva nu ar fi vrut să fie pensionat ilegal, pe nedrept. Vorbim de o cârdăşie între unii şi alţii. Pacienţii care se duc la medic pentru că sunt cu adevărat bolnavi nu au de ce să aibă încrederea zdruncinată. Medicii au salarii corespunzătoare de la 1 martie 2018. Şi de o parte, şi de alta s-a greşit. Mesajul meu este să ne comportăm corect, în limitele legalităţii', a declarat Sorina Pintea, citată de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-06Parerea ta...

MARCEL
10 Mar 2019

Am avut trimitere de la medicul specialist sa fac CORONAROGRAFIE iar la spital, doctorul care m-a consultat a spus ca, NU ESTE NEVOIE. Ulterior, am aflat ca nu am fost acceptat pentru ca nu am dat ceva, ca sa accepte doctorul de la spital sa fac ceea ce mi s-a recomandat de catre specialist. FARA ALTE COMENTARII...Poate voi merge la un spital privat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz