2020-07-10 04:09

COVID-19. Şapte medici şi 23 de asistenţi de la SPITALUL de URGENŢĂ Floreasca au fost izolaţi la domiciliu

 |  14:36
COVID-19. Şapte medici şi 23 de asistenţi de la SPITALUL de URGENŢĂ Floreasca au fost izolaţi la domiciliu

Şapte medici şi 23 asistenţi medicali şi personal auxiliar de la Spitalului Floreasca au fost izolaţi la domiciliu preventiv, după ce în cursul zilei de luni a fost confirmată infectarea cu coronavirus la un pacient care, curios, nu prezenta context epidemiologic. Activitatea spitalului continuă însă să se desfăşoare în mod normal.

”În ziua 23.03.2020 la Unitatea de Primiri urgente a Spitalului Clinic  de Urgenţă Bucureşti s-a prezentat un pacient care nu prezenta context epidemiologic pentru suspiciunea de infecţie cu virusul SARS-CoV-2, ci pentru o altă patologie. În urma investigaţiilor efectuate s-a ridicat suspiciunea de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 care s-a confirmat în cursul dupa-amiezii de 23.03.2020, iar pacientul a fost transferat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Victor Babeş”, a transmis, marţi, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că, deşi personalul care a venit în contact direct şi indirect cu acest pacient purta echipament de protecţie, s-a luat măsura izolării la domiciliu a acestora şi a testării ulterioare.

”În acest moment, în urma acestei măsuri se află în izolare la domiciliu un număr de 7 medici şi 23 asistenţi medicali şi personal auxiliar. Activitatea spitalului continuă să se desfăşoare în aceleaşi condiţii”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz