2020-03-29 01:52

Cum poți spune COPILULUI tău ce e acela coronavirus

 |  19:25
Cum poți spune COPILULUI tău ce e acela coronavirus

"The Little Corona King", în format e-book, este disponibilă pe platformele Amazon Kindle, Apple şi Google Play şi este prezentată ca fiind o "poveste delicată... care ajută la explicarea, pregătirea şi prevenirea răspândirii coronavirusului".

O scriitoare şi profesoară britanică a publicat o carte ilustrată care, susţinea autoarea, îi va ajuta pe copiii din Marea Britanie şi din alte ţări să înţeleagă mecanismul de răspândire a noului coronavirus, potrivit DPA. Proiectul a fost demarat de scriitoarea pentru copii Ellie Jackson în colaborare cu ilustratoarea Laura Callwood, după ce a aflat că fiul de şase ani al unei prietene a devenit stresat în urma discuţiilor de la locul de joacă despre Covid-19, potrivit expressandstar.com.

Nu au înţeles cu adevărat ce se întâmplă

Personajele din ''The Little Corona King'' sunt doi părinţi care le explică copiilor lor ce este coronavirusul şi cum se pot proteja.

"Pentru mine era evident că cei mici preiau informaţiile despre virus dintr-o mulţime de surse diferite", a spus Jackson. "Copiii mei nu au înţeles cu adevărat ce se întâmplă şi au început să dezvolte anxietate referitoare la posibilele consecinţe ", a spus ea. "Am vrut să scriu o poveste care să elimine această nesiguranţă şi care să ajute înţelegerea virusului în context, oferindu-le în acelaşi timp informaţiile de care au nevoie".  Personajele din ''The Little Corona King'' sunt doi părinţi care le explică copiilor lor ce este coronavirusul şi cum se pot proteja.

Foto: The Sun


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine