2020-07-04 01:12

Cum TRĂIM mai mult: Dieta care sperie CANCERUL și prelungește viața

 |  23:05
Cum TRĂIM mai mult: Dieta care sperie CANCERUL și prelungește viața

Indiferent de vârsta unei persoane, aceasta are puterea de a schimba mai multe elemente care influențează cât de mult trăiește, cât de activ șI plin de vitalitate se va simțI peste ani. Există diete care s-au dovedit a fi miracole când vine vorba de a preveni cancerul.

Secretul bine cunoscut pentru a trăi mai mult se reduce la stilul de viață sănătos care include exerciții fizice regulate, limitarea alcoolului, evitarea fumatului șI o nutriție bine echilibrată.

O nutriție bună este cheia care duce la un stil de viață sănătos. Mâncarea pe care o mâncăm dă corpului informații șI materiale cu care el funcționează corect. Dacă o persoană mănâncă prea multă mâncare sau mâncare care dă corpului instrucțiunile greșite, riscul  de boli care amenință viața crește șI speranța de viață se scurtează.

Organizația Mondială a Sănătății anunță că o treime dintre toate tipurile de cancer poate fi prevenită de factori cum ar fi dieta. ȘI atunci când vorbim de dietă, multe studii arată că cea mai bună este dieta vegană. Veganii au un risc de mortalitate timpurile mult mai mic decât carnivorii, arată multe studii specifice.

AceleașI studii precizează că proteinele din plante reduc riscul de deces cu 10 procente.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz