2019-10-17 23:32

DE TOT RÂSUL: Un mare spital, folosit ca decor într-un celebru film de GROAZĂ de la Hollywood

 |  22:11
DE TOT RÂSUL: Un mare spital, folosit ca decor într-un celebru film de GROAZĂ de la Hollywood

Expresia ”de groază” atunci când ne referim la spitale pare să nu mai fie doar o vorbă în vânt. Un spital din Capitală a devenit decorul unui film de groază. La propriu. Câteva scene din Ghost Rider 2 s-au filmat în una din secţiile Spitalul CF 2 din Bucureşti, dezvăluie câţiva medici sub protecţia anonimatului pentru Antena 1.

Saloanele, holurile şi chiar blocul operator din clădirea nerenovată au rămas la nivelul anilor 80. Spitalul a ajuns să arate atât de înfricoşător, încât a devenit şi decor de film de groază. Pe holul care face accesul spre saloane s-au filmat câteva scene din Ghost Rider 2. 

Pacienţii sunt cazaţi şi operaţi în condiţii care depăşesc orice imaginaţie.

Sumele primite de spital pentru investiţii sunt fabuloase. Potrivit Ministerului Transporturilor, numai în ultimii 5 ani au fost alocaţi peste un milion de lei, iar din fonduri europene au venit încă aproape 5 milioane şi jumătate de lei. Bani vin şi de la pacienţi.

Mai marii din Transporturi au bănuit nereguli în spital, astfel că în decembrie anul trecut ministrul a trimis Corpul de Control pentru verificări. Raportul încă nu este finalizat.

Inspectorii nu par să fie nemulţumiţi de condiţiile în care sunt nevoiţi să stea pacienţii internaţi într-o aripă a spitalului care nu a mai fost reabilitată de mai bine de 40 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-12Parerea ta...

DENISA
14 Ian 2018

Dacă ați fi verificat cât de cât informațiile referitoare la situația din Spitalul CF 2, pe care nu știu cine vi le-a livrat (deși bănuiesc), ați fi aflat următoarele: - Investițiile de 5,4 milioane de lei din fonduri europene, la care v-ați referit, erau direcționate strict pentru programul de informatizare E-Sănătate, care a demarat începând din 2011. Și nu erau pentru un singur spital, ci pentru trei: Spitalul CF-2 București, Spitalul CFR Simeria și Spitalul CFR Pașcani. Proiectul a fost întrerupt de Relu Fenechiu în 2013, când a fost ministru al Transporturilor. A fost reluat în toamna aceluiași an, de Ramona Mănescu, și s-a finalizat în 2017. - Acele investiții de un milion lei (aprox. 250.000 E) ale Ministerului Transporturilor, pentru Spitalul CF 2, au fost investiții în aparatură, făcute cu aprobarea ministerului. Banii nu puteau fi folosiți în reabilitare sau lucrări de reparații. Pentru o mai bună înțelegere a lucrurilor, precizez că procedura alocării de fonduri este următoarea: medecii propun, comitetul director avizează, iar propunerile sunt trimise direcției medicale, care ia propria decizie și apoi spitalul o supune spre aprobare consiliului de administrație.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray